Prelucrari Mecanice

ATELIER PRELUCRARI MECANICE - SERVICII DE STRUNJIRE, FREZARE, GAURIRE SI RECTIFICARE

ATELIER PRELUCRARI MECANICE – SERVICII DE STRUNJIRE, FREZARE, GAURIRE SI RECTIFICARE IN BUCURESTI

Tehroind Echipamente va pune la dispozitie prin atelierul de prelucrari mecanice din Bucuresti, servicii de strunjire, frezare, gaurire si rectificare. In cazul in care sunteti interesat de unul dintre serviciile pe care le atelierul nostru le ofera sau doriti sa evaluati pretul proiectului dumneavoastra, contactati-ne pentru detalii telefonic la 031-425-1860 sau prin email.

STRUNJIRE

In cadrul atelierului realizam prelucrari mecanice prin aschiere a materialelor pe strunguri clasice sau strunguri CNC. Putem prelucra piese cu Dmax=1200mm si Lmax=6000mm.

Strunjire - Prelucrari Mecanice Prin AschiereOperatiunea de strunjire este o operatiune de prelucrare mecanica prin aschiere a materialului: metal sau plastic; Este o operatiune utilizata frecvent.

Cu ajutorul strunjirii se pot prelucra prin aschiere suprafete cilindrice si suprafete conice (suprafete exterioare sau interioare), suprafete frontale, suprafete filetate sau suprafete sferice.

In cazul unor lucrari de prelucrare prin aschiere, indiferent de volum sau complexitate, contacteaza-ne pentru consultanta si oferta de pret!

FREZARE

Prelucrarea prin aschiere a suprafetelor plane, cilindrice sau profilate cu freze clasice sau CNC.

GAURIRE

Se face pe masina de gaurit universala sau in coordonate, executand gauri simple, conice, in trepte sau speciale.

RECTIFICARE

Operatii de rectificare plana, rectificare rotunda exterior si interior si rectificare in coordonate.

Stay connected with our social network