Roti Dintate

ROTI DINTATE, PINIOANE SI ROTI MELCATE

EXECUTIE ROTI DINTATE , PINIOANE SI ROTI MELCATE IN BUCURESTI | PRELUCRARI MECANICE COMPLEXE, PIESE UNICAT

Tehroind Echipamente in cadrul atelierului de prelucrari mecanice realizeaza la comanda pinioane, roti dintate, roti melcate si angrenaje din diverse materiale prin metode clasice de frezare sau prin frezare de tip CNC. In cazul in care sunteti interesat de unul dintre serviciile pe care atelierul nostru le ofera contactati-ne pentru detalii telefonic la 031-425-1860 sau prin email ( comercial@tehroind.ro ).

PINIOANE

pinioane

Un pinion este o roata dintata cu un numar mai mic de dinti, care de obicei, intra in structura unui mecanism folosind la punerea in miscare a altor roti din mecanismul respectiv

Cu ajutorul utilajelor din dotarea atelierului de prelucrari mecanice (masini CNC, freze clasice, masini de gaurit universale), realizam cu usurinta pinioane din metal, plastic sau diverse materiale. Acestea pot fi executate atat dupa desenul clientului cat si dupa model.

Poate ca nu aveti nevoie de piesa realizata in intregime ci doar de o rectificare a celei vechi, va putem ajuta si in acest sens, insa contactati-ne inainte si oferiti-ne detalii.

Fie ca este vorba de un proiect mic sau unul de anvergura referitor la acest domeniu, indiferent de volumul sau complexitatea proiectului, contactati-ne! Va vom oferi consultanta gratuita si o evaluare corecta a costului proiectului dumneavoastra!

ROTI DINTATE

roti dintate

O roata dintata este o roata care are de-a lungul circumferintei sale „dinți” pentru a pune in miscare una sau alte roti dintate sau piese asemanatoare ale unui angrenaj mai complex.

Exista o gama complexa de roti dintate, fiecare cu avantajele si aplicatiile ei. Rotile dintate sunt utuilizate in majoritate industriilor: industria petrochimica, industria alimentara, industria energetica, industria miniera, industria auto etc..

Rectificam si executam dupa proiect, sau dupa un model anume, orice tip de roata dintata, indiferent de complexitatea proiectului dumenavoastra contactati-ne cu incredere!

Realizam roti dintate cilindrice, conice, spirale, eliptice, cu dantura dreapta, hiperboloidale, cu dantura multiplu inclinata, cu dantura curba, cu dantura exterioara, cu dantura interioara, cu dantura evolventica, cu dantura cicloidala, cu alte profile ale dintilor…

ROTI MELCATE

roti melcate

Realizam la comandă, in cadrul atelierului de prelucrari mecanice, roţi melcate din diverse materiale metalice sau nemetalice in Bucuresti si toata Romania de peste 10 ani.

Rotile melcate si angrenajele melcate au o folosinta complexa in constructia de masini si aparate, si anume: masini de ridicat si transportat, masini agricole, masini miniere, masini unelte, mecanismul de directie al automobilelor, etc..

Avem o vasta experienta in sectorul prelucrarilor mecanice si al confectiilor metalice, personal calificat si deosebit de bine instruit in acest domeniu si aparatura atat clasica cat si moderna, capabila sa realizeze orice tip de proiect in materie de roti melcate.

In cazul in care doriti consultanta, estimarea proiectului dumneavoastra, realiarea unui proiect mic/mare sau doriti sa va externalizati serviciile, contactati-ne, va stam la dispozitie!


Avem sau am avut proiecte – de pinioane, roti dintate, roti melcate – realizate in Alba Iulia, Arad, Pitesti, Bacau, Oradea, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Resita, Calarasi, Cluj-Napoca, Constanta, Sfantu Gheorghe, Targoviste, Craiova, Galati, Giurgiu, Targu Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iasi, Bucuresti, Baia Mare, Drobeta-Turnu Severin, Targu Mures, Piatra Neamt, Slatina, Ploiesti, Satu Mare, Zalau, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timisoara, Tulcea, Vaslui, Ramnicu Valcea, Focsani.

Stay connected with our social network